China Construction Management Innovation Conference na faia i Wuhan

Muamua lava, o le autu o le fonotaga o le "O le gaosiga fou e faʻamalosia ai le atinaʻeina o le tulaga maualuga o le fausiaina o Saina". O lenei autu o loʻo faʻamamafaina ai le matafaioi autu o le gaosiga fou i le faʻalauiloaina o le maualuga o le atinaʻeina o fale faufale a Saina. O le taulaʻi atu i lenei autu, o le fonotaga na faʻatalanoaina loloto pe faʻafefea ona faʻavavevaveina le faʻaleleia o malosiaga fou i totonu o le inisinia faufale e ala i le faʻaogaina o tekonolosi, faʻaleleia o fale gaosi oloa ma isi metotia, ma faʻalauteleina ai le fausiaina o Saina e ausia ai le maualuga o le atinaʻe.

Lona lua, i le tautalaga autu ma le maualuga o talanoaga o le fonotaga, o taitai auai ma tagata atamamai na faia ni talanoaga loloto i le auala e atiaʻe ai le gaosiga fou i le fale faufale. Na latou faʻasoa lo latou malamalama i le gaosiga fou ma pe faʻafefea ona faʻaleleia le lelei o le gaosiga ma le lelei o fale faufale e ala i le faʻafouina o tekonolosi, suiga numera ma isi auala. I le taimi lava e tasi, sa faia ai foi se iloiloga loloto o luitau ma avanoa o loʻo feagai ma pisinisi faufale, ma tuʻuina atu fofo talafeagai ma fautuaga tau atinaʻe.

E le gata i lea, o le fonotaga foi na faʻatulagaina se numera o semina faʻapitoa, faʻamoemoe e faʻaalia le faʻaogaina o tekinolosi faʻapitoa, fofo fou, faʻataʻitaʻiga faʻaoga numera, mataupu sili ona lelei, ma isi mea i le faʻatulagaina o le fausiaina e ala i fefaʻatauaiga autu, talanoaga ma fefaʻasoaaʻi. O nei semina e aofia ai le tele o vaega o fale faufale, e pei o le fausiaina atamai, fale lanumeamata, pulega numera, ma isi, tuʻuina atu i tagata auai le tele o aʻoaʻoga ma avanoa fesoʻotaʻiga.

I le taimi lava e tasi, na faʻatulagaina ai foi e le konafesi i luga o le nofoaga le mataʻituina ma le aʻoaʻoga. O malo na auai i le konafesi na o atu i le tele o mataʻituina e faʻatautaia ai le mataʻituina i luga o le saite, aʻoaʻoina ma fefaʻatauaʻiga e uiga i autu o le "Tuʻufaʻatasia o Tupe Teufaafaigaluega, Faufale, Faʻagaioiga, Alamanuia ma Aʻai", "Management Innovation and Digitalization" ma le "Intelligent Construction". O nei gaioiga mata'ituina e le gata ina mafai ai e tagata auai ona iloa e le tagata lava ia aafiaga o le faʻaaogaina o tekinolosi faʻatekonolosi ma manatu tau pulega i galuega moni, ae maua ai foi se tulaga lelei mo fefaʻatauaiga ma le galulue faʻatasi i totonu o le alamanuia.

I se tulaga lautele, o le anotusi o le China Construction Management Innovation Conference e aofia ai le tele o vaega o le fale faufale, e aofia ai talanoaga loloto i luga o le gaosiga fou, faʻataʻitaʻiga o tekinolosi faʻaonaponei ma fofo sili ona lata mai, ma luga o le nofoaga mataʻituina ma aʻoaʻoina o galuega faatino. . O mea nei e le gata ina fesoasoani i le faʻalauiloaina o le atinaʻe maualuga o China Construction, ae maua ai foi avanoa taua mo fefaʻatauaiga ma le galulue faʻatasi i totonu o le alamanuia.


Taimi meli: Me-25-2024