Fa'ailoga fa'ailoga u'amea i totonu o fale ta'avale

Faailoga vaega e mafai ona vaaia i le toetoe lava o vaega uma o le olaga. Faatasi ai ma le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, ua ulufale atu taavale i le faitau afe o aiga, ma e tusa ma le 50% o vaega taʻavale o loʻo faʻailogaina vaega, e pei o faʻamau faʻamau, faʻamalama faʻamalama taʻavale vaega taofi, turbocharger vaega ma isi. O lenei sei o tatou talanoaina le faagasologa o faailoga tusi o pepa uamea.

O lona uiga, e na'o le tolu vaega o le fa'ailoga u'amea: o le pepa u'amea, o le oti, ma le masini lomitusi, e ui lava o se vaega e tasi e mafai ona uia ni vaega se tele a'o le'i faia lona foliga mulimuli.O nai faiga masani e ono faia a'o fa'ailoga uamea o lo'o fa'amatalaina i le a'oa'oga o lo'o mulimuli mai.

Fausiaina: Fausia o le faiga o le faʻamalosiina o se fasi uʻamea mafolafola i se foliga ese.Faʻalagolago i manaʻoga o le mamanu o le vaega, e mafai ona faia i le tele o auala eseese.O le u'amea e mafai ona suia mai se foliga tuusaʻo tuusaʻo i se mea lavelave e ala i se faasologa o faiga.

Fa'agogo: O le auala sili ona faigofie, fa'agogo e amata pe a fafaga le laupepa po'o le avanoa i totonu o le lomitusi, lea e fa'ailoa ai e le die le foliga mana'omia.O le oloa mulimuli e taʻua o se avanoa.O le avanoa atonu ua uma ona avea ma vaega faamoemoeina, i le tulaga lea e fai mai ai o se avanoa atoatoa, pe mafai foi ona alu i le isi laasaga o le fausiaina.

Tusia: O le tusi ata o se faiga e sili atu ona faigata e faʻaaogaina e fai ai vaʻa poʻo ni faʻalavelave tetele.Ina ia suia le foliga o mea, e faʻaaogaina le faʻalavelave e toso maʻaleʻale ai i totonu o se lua.E ui lava o loʻo i ai se avanoa e faʻalautele ai le mea aʻo tosoina, e galulue tagata atamamai e faʻaitiitia le faʻalauteleina i le tele e mafai ai e faʻasaoina le faʻamaoni o mea.O ata e masani ona fa'aoga e fai ai atigi, mea umukuka, ma fagu suau'u mo ta'avale.

Pe a tui, e toetoe lava o le tua o le faʻaoga, e faʻaaogaina e tekinisia mea i fafo o le itu tuʻia nai lo le tuʻuina o avanoa.Mafaufau e tipiina masi mai se li'o paluga ta'avale e fai ma fa'ata'ita'iga.E fa'asaoina masi i le taimi e fa'agogo ai;peita'i, pe a tatu'i, e tia'i masi ma o mea'ai ua tumu i pu e maua ai le i'uga e mana'omia.

62538ca1


Taimi meli: Oke-26-2022