Talatala o luga (matau masini)

O le talatala o luga e fa'atatau i le le tutusa o le fa'agaoioiga o lo'o fa'aogaina ma le la'ititi o le va ma tama'i tumutumu ma vanu.O le mamao (galu mamao) i le va o galu e lua poʻo lua galu galu e matua laʻititi (itiiti ifo i le 1mm), o se microscopic geometric error.O le la'ititi o le talatala o luga, o le lamolemole fo'i.E masani lava, o uiga o le morphological ma le mamao o le galu e itiiti ifo i le 1 mm e mafua ona o le gaogao o luga, o uiga o le morphological ma le tele o le 1 i le 10 mm o loʻo faʻamatalaina o le galu o luga, ma uiga faʻapitoa e sili atu nai lo le 10 mm ua faʻamatalaina o luga o luga.
O le gaogao o luga e masani lava ona mafua mai i le auala e faʻaaogaina ai ma isi mea, e pei o le feteʻenaʻiga i le va o le meafaigaluega ma le vaega i le taimi o le gaioiga, le faʻaogaina o le palasitika o le uʻamea i luga o le uʻamea pe a vavae ese tupe meataalo, vibration maualuga i le faiga faiga. , ma isi. Ona o auala eseese o le gaosiga ma mea faigaluega, o le loloto, density, foliga ma le tino o faʻailoga o loʻo totoe i luga o le faʻaogaina o mea e eseese.
O le gaʻo o luga e fesoʻotaʻi vavalalata ma le faʻatusatusaina o le faʻatinoga, faʻaofuofu teteʻe, malosi vaivai, faʻafesoʻotaʻi maʻaʻa, vibration ma le pisapisao o vaega faʻainisinia, ma ei ai se aafiaga taua i le ola tautua ma le faʻamaoni o oloa faʻainisinia.
Fuafuaga o iloiloga
tulaga maualuga uiga
Fuafuaga fa'atatau fa'atatau Ra: ole fa'atatau ole fa'atatau ole tau atoa ole fa'ata'ita'i fa'a'ese'ese ile umi ole sampling lr.I le fua moni, o le tele o fua fa'atatau, o le sa'o o le Ra.
Le maualuga o le talaaga maualuga Rz: le mamao i le va o le laina pito i luga ma le pito i lalo ole vanu.
Fa'avae iloiloga
Fa'ata'ita'iga umi
O le umi o fa'ata'ita'iga lr o le umi lea o le laina fa'asinoga ua fa'amaoti mai mo le iloiloina o le talatala o luga.Ole umi ole fa'ata'ita'iga e tatau ona filifilia e fa'atatau i le fa'avaeina o le tino ma uiga o le vaega, ma e tatau ona filifilia le umi e fa'aalia ai uiga gaogao.Ole umi ole fa'ata'ita'iga e tatau ona fua ile fa'atonuga lautele ole fa'amatalaga moni ole luga.O le umi o fa'ata'ita'iga e fa'amaoti ma filifilia e fa'atapula'a ma fa'aitiitia ai a'afiaga o le gaogaosa o luga ma fa'atupu mea sese i le fuaina o le talatala.
I le tulaga o le gaosiga o masini, o ata e aofia ai vaega faʻailoga uʻamea, vaega uʻamea pepa, vaega masini, ma isi mea faʻapitoa e faʻailogaina i luga o oloa manaʻomia.O le mea lea, i pisinisi eseese e pei o vaega taʻavale, masini inisinia, mea faʻafomaʻi, aerospace, ma masini fau vaa, ma isi mea uma e mafai ona vaʻaia.
;


Taimi meli: Nov-29-2023