O le a le mea e ta'ua o U fa'apipi'i?

U fa'amau e fa'aigoaina fo'i U fa'atusa fa'amau, U fa'amau fa'amau, po'o U fa'amau taulima.Ona o le lelei o le faʻatinoga ma le tau maualalo, o le U bolt o se faʻamau uʻamea sili ona lelei i totonu o le alamanuia.

O le a le fa'amoemoe o le U fa'amau?

A e talepe i lalo, o le U-fasten o se faʻamau e punou i foliga o le mataitusi "u."Ose fa'amau fa'apipi'i e iai filo i pito ta'itasi.Talu ai o le fa'amau e pi'o, e fetaui lelei i paipa po'o paipa.O lona uiga e mafai e U-bolts ona fa'amauina paipa po'o paipa i se lagolago ma galue e fai ma taofi.

E fa'afefea ona e fuaina le lapo'a U-bolt?

O le umi (L) e fuaina mai le pito o le faʻamau i totonu o le piʻo, ae o le lautele (C) e fuaina i le va o vae.O nisi kamupani o le a faʻaalia le umi i le pito i lalo poʻo le ogatotonu o le piʻo nai lo le pito i luga o le piʻo.O le lautele o nisi taimi e auiliiliina e pei o le ogatotonu o le tasi vae i le ogatotonu o le isi vae.

O fea o iai le U bolt?

O le U-Bolt o le vaega lea e fa'afeso'ota'i le puna lau lau i lau ta'avale.E manatu o le faʻamau e faʻamautu mea uma.E mafiafia laulaau, o lea e manaʻomia ai le sili atu nai lo se ituaiga faʻamau e faʻapipiʻi ai.

O a au ata?

U-clips o se mea faʻapipiʻi faigofie faʻapipiʻi masini.E masani ona fai mai se fasi uamea e tasi, punou i foliga 'U' e fai ai vae e lua.O vae e masani ona i ai laugutu ta'imua ina ia faigofie ona tulei i luga o paneta ma vaega o laupepa, ma mafua ai ona matala vae i fafo.

O le a le mea e fa'aogaina ai U bolts i luga o se loli?

E mafai ona e manatu o U-bolts e pei o ni fasipepa lapopo'a fa'apisinisi, ua fuafuaina e fa'amautu fa'atasi ai le faiga fa'amautu ma le puna lau.I totonu o loli, o U-bolts o loʻo faʻaogaina lelei e lava le malosi e faʻamautinoa ai o loʻo pipii faʻatasi lau laulaau ma isi vaega.


Taimi meli: Oke-20-2022